Terugblik Ambiente beurs 2018

27-11-2018

De Ambiente was een groot succes! Net als voorgaande jaren vond deze plaats in Frankfurt en wel van 9 tot 13 februari. Het team van The Box was er natuurlijk weer bij om bezoekers te voorzien van advies over blikken en blikverpakkingen.

Oude en nieuwe relaties

De Ambiente is een drukbezocht evenement dat jaarlijks terugkeert. Bezoekers en standhouders van over de hele wereld komen samen om de nieuwste trends en producten te bekijken en te presenteren. Bij onze stand kwamen wel 20 verschillende nationaliteiten voorbij. We zagen bekende gezichten, maar hebben ook nieuwe relaties opgedaan. Die hopen we volgend jaar natuurlijk weer te zien.  

40 nieuwe blikken

Natuurlijk kwamen wij niet met lege handen op de beurs. Dit jaar presenteerden wij 40 nieuwe blikken, die zeer goed werden ontvangen door het publiek. Sterker nog; alle positieve reacties hebben ons geïnspireerd om in 2019 óók weer nieuwe designs én vormen te introduceren.

In 2019 vindt de Ambiente weer plaats in Frankfurt. Van 8 tot en met 12 februari staan we klaar met nieuwe designs en collecties.  Zien we u daar?

Terugblik Ambiente beurs 2018

Terugblik Ambiente beurs 2018